Политика за поверителност

Събиране на информация

"Подари Ми-Handmade" събира данни, необходими за завършване на поръчките Ви. Такава информация е : имена,адрес, имейл, телефонен номер. Автоматично при всяко ваше посещение на магазина, се събира следната информация : IP-адрес,тип на браузъра и операционна сиситема. Тази информация спомага оптимизацията на магазина. 

Събраната информация е анонимна.

 Използване на информация

Събраната информация се използва за персонализиране и оптиизация на магазина, както и на услугите и продуктите, които Ви предлагаме.

Тази информация използваме, за да ВИ предлагаме продукти или различни оферти, които биха представлявали интерес за Вас. Не съхраняваме информация по-дълго от срока, описан в закона.

Оповестяване на информация на трета страна

За услуги, като например доставката на вашите поръчки, ние използваме услигите на куриери (трети страни). Тези страни ще имат достъп до личните Ви данни, за да могат те да изпълнят своите функции. Те нямат право да използват Вашата лична информация за други цели и те са договорно задължени да се съобразят със законите за защита на личните данните. Във всички други случаи, ние споделяме Вашата лична информация с трети страни, само ако имаме Вашето изрично съгласие.

 Съгласие

Използвайки нашия магазин, Вие се съгласявате със събирането и използването на тази информация. Моля, обърнете внимание, че ние може да променяме тази Декларация за поверителност, за по-добра защита на Вашата лична информация.